Exclusieve klanten van Yellow Beagle

Exclusieve klant Yellow Beagle Stroomt

Stroomt Interactions

Stroomt is hét bureau met een volledige focus op user experience design en interactieontwerp. Met 23 mensen in dienst, waarvan het merendeel UX of UI-Designer is, is het werk zeer variërend. Het werk gebeurt in een mix van projecten van zowel groot als klein formaat waarbij in teamverband wordt gewerkt. Deze projecten worden veel uitgevoerd bij top 200 bedrijven in Nederland waaronder ABN-AMRO, Vodafone en Ziggo. Stroomt is een hechte groep “design nerds” (dit zijn woorden van henzelf), met een passie voor het ontwerpen van ervaringen met design en technologie.  

 

Xinaps

Xinaps

Xinaps is opgericht in 2015 en bestaat op dit moment uit 4 vaste werknemers en 6 part-timers. Het team is zeer internationaal georiënteerd en er word dan ook voornamelijk Engels gesproken. Het bedrijf is voornamelijk bezig met een software applicatie te schrijven met Artificial Intelligence. De applicatie voorspelt de tijd en afstand die je binnen een gebouw aflegt. Hierachter zit een algoritme waar het bedrijf een patent op heeft. Met de software applicatie kan bijvoorbeeld ook nagegaan worden of iemand met een rolstoel zich makkelijk zou kunnen verplaatsen. Je kunt de applicatie vergelijken met google maps die ook voorspelt hoe lang je er over doet om van A naar B te gaan, echter gaat deze applicatie verder namelijk: de afstand en tijd binnen een gebouw.

 

Vacature

JC-Groep  (Vacature Vervuld)

De JC Groep bestaat uit adviseurs, projectmanagers en BI- en ICT-specialisten die met slimme oplossingen de zorg beter willen organiseren.
Je herkent een JC-er aan een no-nonsense aanpak, een drive om zaken eenvoudiger te maken, graag out of the box denken en werken én ervaring in de zorg met wat echt werkt door een combinatie van kennis op inhoud en van gedrag & cultuur.

We hebben specifieke expertise en ervaring op het gebied van informatiemanagement, kwaliteit, Business Intelligence, zorgadministratie, zelfsturing en organisatieinrichting, Medische Technologie en het ontwikkelen van portals en tools.

 

Vacature


Atlantis Creative

Internet zit in ons DNA. Een passie waardoor we sinds 1997 als internetbureau de beste online resultaten behalen. Met een klein team, maar ook voor grote merken. Het geheim van ons succes? Naast een flinke dosis kennis en ervaring kunnen onze klanten rekenen op persoonlijke betrokkenheid!

Het resultaat is dat we met veel opdrachtgevers een langdurige samenwerking hebben. En of het nu gaat om online marketing of webdesign, alle producties worden door ons eigen team in het centrum van Rotterdam uitgevoerd. Dit zorgt voor korte lijnen en maximale flexibiliteit.

 

Vacature


MYLAPS

Meer dan 32 jaar geleden hebben de oprichters van MYLAPS het allereerste automatische tijdwaarnemingssysteem uitgevonden. Zij werden gedreven door hun passie voor sport en techniek en nog steeds zijn die passies onze drijfveren.


We ontwikkelen producten en services voor het meten, publiceren en analyseren van trainings- en wedstrijdresultaten voor sporters over de hele wereld.


Lang geleden, in 1982, hebben we automatisch tijdwaarnemen geïntroduceerd. Vele jaren later hebben duizenden evenementen, clubs en circuits hun stopwatches opzij geschoven en ingeruild voor één van onze oplossingen.


We hebben een uitgebreid assortiment met verschillende systemen, geoptimaliseerd voor een grote verscheidenheid aan sporten. Omdat de voorkeuren en belangen van professionele tijdwaarnemers, organisatoren van evenementen, circuit- en clubeigenaren per situatie verschillend zijn, kunnen onze systemen op maat geleverd worden.

Onze systemen kunnen onder andere gebruikt worden voor atleetregistratie, het identificeren van individuele sporters en het meten van hun start-, tussen- en finishtijden, het verzamelen van relevante race-informatie, het berekenen van standen en uiteindelijk het publiceren van deze data.

Jaarlijks nemen ruim 20 miljoen sporters deel aan evenementen die met onze technologie getimed worden. Enkele van deze evenementen zijn de 24 Hours van Le Mans, Boston Marathon, CIK-FIA Karting World Championship, Giro d’Italia, FIA World Touring Car Championship, Indianapolis Motor Speedway, Ironman Triathlon, IFMAR, NASCAR, Olympics, Super GT Japan, EFRA, FIM MX1/MX2 Motocross World Championship en het WSBK World Superbikes. Daarnaast maken talloze amateurevenementen over de hele wereld gebruik van onze systemen.

 

Vacature


Voclarion  (Vacature Vervuld)

Voclarion heeft dus een eigen telecomplatform ontwikkeld en levert deze software aan resellers, grote ondernemingen en overheden. Dit gaat vaak om platformen van honderden of duizenden gebruikers. Daarnaast wil Voclarion de telefonie ook gaan toespitsen op ZZPers en het MKB. Ook is Voclarion actief met oplossingen binnen de zorg: persoonsalarmeringen en dwaaldetectie. Meer informatie vind je op voclarion.nl.

Binnen de groep werken we dagelijks met circa 15 medewerkers met veel passie aan de bediening van een brede zakelijke klantengroep. Simpel gezegd hebben we een aantal afdelingen: development, sales, marketing en een technische helpdesk.

 

Vacature


Yellow Beagle-Exclusieve klant-Businessbase

Businessbase  

Hoe verbeter je de relaties met partners en klanten? Hoe kun je de in- en verkoop beter afstemmen op de behoefte van de doelgroep? En hoe biedt je klanten de service die ze verdienen? Welkom bij BusinessBase. Wij bieden strategisch CRM-advies en de CRM-technologie waarmee je alle processen rondom het relatiebeheer kunt optimaliseren en kunt integreren in andere applicaties. Van inkoop tot verkoop en van planning tot HRM. Er zijn vele redenen waarom organisaties investeren in een nieuwe CRM strategie. Denk bijvoorbeeld aan een te hoog klantverloop, inefficiënte processen, slechte lead conversie of onbetrouwbare rapportages. Daarom biedt BusinessBase, het op één na grootste Microsoft Dynamics CRM competence center in de Benelux, producten en oplossingen waarmee je het verschil kunt maken. Voor je eigen organisatie en voor je klanten.

BusinessBase heeft een team van ongeveer 30 specialisten in huis. Van analisten tot programmeurs. Stuk voor stuk gedreven om jouw CRM strategie en het Microsoft Dynamics CRM-systeem optimaal voor jouw organisatie te laten werken. Of het nu gaat om een standaardmodule of om maatwerk.

Vacature 


Cow Hills

Deze snel groeiende en dynamische organisatie is actief als softwareproducent voor de Retail industrie. Denk hierbij aan kassa systemen, media/ narrowcasting en administratieve software. Vele grote namen nemen bij deze organisatie met grote tevredenheid de nieuwste snufjes af zodat ze hun concurrenten weer een stapje voor kunnen zijn.

Binnen de organisatie zorgt de gezellige afdeling engineering voor de innovatie en de ontwikkeling van hun producten. Door hun ideeën direct te laten voeden door de vraag van de klant zorgen ze voor de mooiste eindproducten. Het is een informele club, waar eigen initiatief en inbreng echt gewaardeerd wordt en iedereen elkaar als gelijke behandelt.

 

Vacature


Ook exclusieve klant worden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op over de voordelen.