Wie zijn wij?

Yellow Beagle is een werving- en selectie bureau, gestart om de juiste match te maken tussen ICT professionals en bedrijven.
Het gaat namelijk niet alleen om het vinden van een nieuwe baan of het opvullen van een IT vacature. Het gaat om het maken van de juist match,
het vinden van de baan die volledig bij jou past en waar jij als ICT medewerker een verschil kan maken.

"Dat is tenslotte waar het om draait, het vinden van de baan die volledig bij jou past"

In onze visie, kan deze match alleen tot stand komen door een persoonlijke aanpak en met kennis van de uit te voeren werkzaamheden bij banen in de IT. Wij steken daarom veel tijd in het leren kennen van onze kandidaten en de bedrijven, waarbij we persoonlijke begeleiding bieden van het begin tot het einde van het proces. Door deze aanpak, onze jarenlange ervaring, meer dan 300 opdrachtgevers en een keuze uit 200+ vacatures, zorgen wij voor de beste match tussen ICT professionals en bedrijven.

Binnen deze keuze uit 200+ vacatures, kun jij jou specialisme terugvinden. Wij hebben namelijk vacatures voor:

Het maakt hierbij ook niet uit of jij op zoek bent naar een vast dienstverband of dat jij als freelancer toe bent aan een nieuwe opdracht. Op het gebied van freelance hebben wij namelijk ook genoeg opdrachten voor jou klaarstaan (uiteraard in jouw vakgebied). 

 

Het team

Bekijk alle ICT vacatures op Yellow Beagle!