Hé ICT professional

Eindelijk is het zover. Je bent afgestuurd aan HBO Informatica of WO Technische informatica en op zoek naar jouw eerste baan als ICT-professional. Misschien wil je wel aan de slag als Java developer in Den Haag, .NET developer in Utrecht of als front-end developer Amsterdam. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij als PHP-programmeur freelance op zoek bent naar die nieuwe uitdaging om jouw horizon te verbreden.

Voor ons van Yellow Beagle maakt het niet uit hoe veel ervaring jij hebt, in welke regio jij op zoek bent of welk specialisme jij hebt. Wij helpen namelijk zowel juniors, mediors als seniors binnen bijna elke regio in Nederland aan een nieuwe baan. Of je nu gespecialiseerd bent op het gebied van .NET, Big Data, Java, Front-end, Online Marketing, PHP of Python. Wij helpen jou bij het vinden van de vacature die bij jou past. 

Ook kun je bij ons terecht voor verschillende soorten dienstverband. Wij hebben namelijk vacatures voor zowel het vaste dienstverband als freelance opdrachten. Ben jij bijvoorbeeld een freelance .NET specialist of freelance PHP developer? Neem dan ook zeker contact met ons op voor een mooie, nieuwe opdracht die bij jou past. 

 

 Waarom jouw droombaan via Yellow Beagle?

Yellow Beagle Persoonlijk

Persoonlijk

Je werkgever zie je bijna meer dan je eigen familie. Het is dan ook wel zo fijn dat jij je compleet op je gemak voelt bij je werkgever, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Dat is namelijk waar een goede match om draait.

Wij zorgen er dan ook voor dat de bedrijven waarbij wij jou voorstellen, compleet bij jou als persoon aansluiten. Dat de vacature jou de uitdaging geeft die je zoekt en het bedrijf voelt als een tweede familie. 

Hoe doen wij dit? Door met jou het gesprek aan te gaan waarbij we erachter komen waar jij gelukkig van wordt (op zowel professioneel als persoonlijk vlak), we achterhalen wat jij precies zoekt in een werkgever en welke uitdaging binnen de IT-wereld bij jouw wensen aansluit.

Yellow Beagle Begeleiding

Begeleiding

Of het nu gaat om inhoudelijk advies, gespreksstof tijdens sollicitatiegesprekken of salarisonderhandelingen. Onze consultants regelen het en staan voor jou klaar. Tijdens de zoektocht naar jouw droombaan binnen de IT, begeleiden wij jou gedurende het hele proces.

Wij geven wij jou alle ins & outs over het bedrijf waar jij op gesprek gaat, zodat je tot in detail voorbereidt bent. Wanneer jij dan jouw droombaan binnen de ICT hebt gevonden, is het tijd voor het ongemakkelijke gedeelte… de salarisonderhandeling. Ook hierin zullen wij jou begeleiden door dit voor onze rekening te nemen. Kortom, wij staan jou van het begin tot het einde bij, zodat jij zorgeloos kunt beginnen aan jouw nieuwe uitdaging.

Yellow Beagle Ruime keuze

Veel keus

Is het jouw droombaan om als .NET developer te werken in Rotterdam, als BI-consultant in Nijmegen of als PHP-programmeur met een liefde voor Ruby on Rails in Utrecht? Het maakt allemaal niet uit. Wij kunnen jou helpen.

Met een keuze uit meer dan 300 opdrachtgevers en ruim 200 vacatures op onze website, zijn er genoeg droombanen om uit te kiezen. Doordat onze opdrachtgevers door het hele land gevestigd zitten hebben wij ICT-vacatures openstaan in onder andere Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Amsterdam tot ook helemaal aan Groningen.

Kortom, onze opdrachtgevers hebben door heel Nederland (in te veel plaatsen om op te noemen) openstaande vacatures voor uiteenlopende IT-functies. Jouw droombaan zit hier dan ook zeker tussen. Bekijk alle vacatures hier.

Yellow Beagle IT Branche

Weet wat er speelt

Om jou nog beter te kunnen adviseren, zijn wij ook op de hoogte van de ontwikkelingen die momenteel spelen in de ICT-branche.

Doordat wij ons verdiepen in jouw vakgebied, hoef jij ons bijvoorbeeld niet uit te leggen dat Java niets met Javascript te maken heeft, dat Java9 net uit is gekomen en welke nieuwe features er worden verwacht in C# 8.0.  Dat soort dingen begrijpen wij, zodat wij jou nog beter kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan binnen de ICT.

Solliciteer direct naar jouw droombaan

C.V. uploaden

Sleep hier je bestanden naar toe (.pdf .doc.)
Of selecteer bestanden
Bekijk alle ICT droombanen