Vind de perfecte match voor jouw organisatie

Door de snelle ontwikkelingen binnen de IT-wereld, zijn goede ICT-professionals een onmisbare factor geworden binnen elke organisatie.

Het vinden van de juiste match voor jouw organisatie is dan ook zeer belangrijk. Deze zoektocht kan alleen gevaarlijk veel tijd in beslag nemen waarbij veel kostbare tijd verloren gaat. De IT’er moet namelijk niet alleen op functieniveau voldoen aan de eisen, maar moet ook op persoonlijk vlak een toegevoegde waarde leveren op de werkvloer.  

 

Waarom kiezen voor Yellow Beagle?

YellowBeagle-Maatwerk-ICT

Maatwerk in bemiddeling

Elk bedrijf heeft een eigen wensenpakket, een eigen cultuur, een eigen persoonlijkheid. Het is daarom noodzakelijk dat elke bemiddeling de welverdiende aandacht krijgt.

Wij zorgen ervoor dat de professional die wij jou aanbieden, volledig gescreend is door ons waarbij wij voor de juiste match instaan.
Kortom, er wordt niemand voorgesteld zonder door ons te zijn gescreend, waarbij wij zeker weten dat de IT’er een juiste match is op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

 

YellowBeagle-Specialisatie-ICT

Werken via specialisaties

Om de beste match voor jouw organisatie te vinden, werken de consultants elk met een eigen specialisme.
Het netwerk van de consultants bestaat zo uit de juiste ICT-professionals dat aansluit bij jouw wensen.

De specialisaties waarbinnen onze consultants werken zijn: .NET, Big Data, Java, Front-end, Online Marketing, PHP en Python. Daarnaast bemiddelen wij niet alleen in vaste dienstverbanden, maar bemiddelen wij ook Freelancers.

 

YellowBeagle-regio-ICT

Op basis van jouw regio

Het vinden van de juiste Front-end developer, PHP-programmeur, .Net developer etc. voor jouw organisatie kan niet zonder kennis van de regio. Onze consultants werken daarom elk in eigen regio’s waarbinnen zij de volledige markt kennen. Benieuwd naar wie jou kan helpen aan een C# developer in Amsterdam of een PHP-programmeur in Arnhem? Bekijk het team en zie wie jou verder kan helpen. 

YellowBeagle-ITBranche-ICT

Weet wat er speelt

Welke trends spelen er momenteel in de IT-branche? Wat zijn de populairste programmeertalen van dit moment? Wat is er nieuw in Java9 en welke features worden verwacht bij de release van C# 8.0? Doordat wij ons verdiepen in de branche, weten wij wat een goede ICT-medewerker maakt en waar jij naar op zoek bent. Daarnaast verloopt de communicatie met de IT-professional veel soepeler. Het scheelt namelijk erg veel tijd en ergernis wanneer de Java developer niet hoeft uit te leggen dat hij niets met Javascript te maken heeft. Wij begrijpen dat. 

Meer informatie? Of ook exclusieve klant worden?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.